Recensioner om Skincell Pro

 • Eva
  Jag hade en mullvad nära näsan, det störde mig verkligen. Jag vågade inte göra operationen. En vän rekommenderade skincell pro cream. Med hans hjälp tog jag bort mullvaden utan några operationer på två månader.
  Skincell Pro
 • Nils
  Sonen hade vårtor på armarna. De försökte många läkemedel från apoteket, de brände vårtorna, de blev svarta och skadade. Men snart kom nya. Efter att ha använt skincell pro är alla vårtor borta utan smärta, nya visas inte längre.
  Skincell Pro
 • Eva
  Med åldern började åldersfläckar dyka upp på min nacke och axlar. Läkarna sa att det var naturligt och inte kunde behandlas. Men jag ville inte stå ut med denna fulhet och beställde Skincell Pro-serum. Inom en månad har min hudfärg utjämnats, jag kan bära öppna kläder igen.
  Skincell Pro
 • Mikael
  Jag använde Skincell Pro-serum för vårtor. Den har en lätt behaglig lukt, dess konsistens liknar en kräm. Vårtorna blev inte svarta av den utan började gradvis torka ut och försvann helt.
  Skincell Pro
 • Lars
  Jag beställde Skincell Pro-serumet för att bli av med vårtan, det hoppade av direkt på min fot. Det gjorde ont att gå på grund av henne. Med hjälp av serum tog han bort vårten på tre veckor. Hustrun läste instruktionerna och bestämde sig för att prova den här grädden också, efter belgen hade hon åldersfläckar på ryggen. Efter en månads användning blev all hud klar.
  Skincell Pro
Användarbetyg Skincell Pro
4
16