Erfarenhet av användning Skincell Pro

Erfarenhet av att använda Skincell Pro-serum från Maxim från Warszawa

Erfarenhet av att använda Skincell Pro-serum

God eftermiddag. För sex månader sedan började jag använda Skincell Pro-serum, som används för att korrigera mol, vårtor och hudfläckar. Jag skulle vilja dela med mig av de resultat som jag kunde uppnå med detta underbara verktyg.

Mullvadar som gör min ansikte vansatt

Moles på hakan och runt näsan började dyka upp när jag var tonåring. Först var det små prickar som nästan var osynliga. Vid den tiden störde de mig inte på något sätt, förutom att de ibland orsakade lite klåda. Men dessa mullvad växte tillsammans med min uppväxt. När jag var trettio hade mitt ansikte redan fula hängande bruna ärtor, vilket fick mitt ansikte att se asymmetriskt och hakan var krokig. Jag har alltid ogillat henne fruktansvärt. Vissa trodde till och med att jag hade smuts i ansiktet.

Men förutom det fula utseendet gav dessa mullvadar mig många problem när jag rakade mig. Det var mycket svårt att raka av sig håret runt dem, och ännu mer på dem. Som turen skulle vilja växa håret mycket snabbare än ett skägg, de var grova, så de såg alltid stökiga ut med stubb. Dessutom slog jag ofta av misstag när jag rakade dem med en rakhyvel, som alltid åtföljdes av vild smärta och kraftig blödning. De läktes alltid långt och smärtsamt. I allmänhet gav dessa fula mullvadar inte något bra för mig och jag ville naturligtvis verkligen bli av med dem.

Sätt att hantera mol

Erfarenhet av att använda Skincell Pro

Efter att ha hittat tiden bestämde jag mig för att gå till läkaren och bli av med mullvaden. Läkaren föreslog den enda lösningen - kirurgisk avlägsnande. Naturligtvis ville jag verkligen inte gå under kniven, särskilt eftersom operationen krävde mer än en vecka för att stanna på sjukhuset efter operationen tills såren läker. När jag reflekterade över detta gick jag online och såg skrämmande bilder på vilka ärr människor har efter att ha tagit bort en mullvad i ansiktet. Naturligtvis kände jag genast att göra en sådan operation. Jag ville verkligen hitta något alternativ och hittade webbplatsen för serumtillverkaren Skincell Pro, där jag också lärde mig hur man använder det. Jag bestämde mig för att beställa, för tillverkaren lovade att bli av med mullvaden utan smärta, ärr och ärr. Dessutom är detta läkemedel helt ofarligt, så det finns inga risker. Och jag bestämde mig för att beställa detta serum.

Applikationsresultat

Skincell Pro Serum anlände via post inom 5 dagar. Den har konsistensen av en mjuk kräm med en lätt behaglig doft. Jag började applicera den två gånger om dagen efter att ha tvättat ansiktet på morgonen och innan jag gick till sängs. Det visade sig vara väldigt enkelt att använda serumet: du behöver bara pressa ut en droppe av läkemedlet och applicera det på själva mullvaden. Efter applicering finns det ingen brännande eller stickande känsla, inget obehag alls.

Inom en vecka började jag märka att födelsemärkena blev lite mindre, vilket gjorde mig väldigt glad. Naturligtvis förväntade jag mig inte omedelbart ett resultat av grädden, men trots allt behandlades jag med den utan smärta, förband och sjukhusvistelse.

Efter två månaders regelbunden användning blev molarna nästan plana, de blev 2 gånger mindre i diameter. Jag rörde inte vid dem längre när jag rakade, de kom inte i vägen.

Jag använde serumet i 4 månader och fick dem att försvinna helt! I två månader nu har jag bott utan dem, vilket är väldigt, väldigt glad. Användningen av detta läkemedel orsakade ingen irritation, smärta eller klåda, medlet har en mycket mild effekt på huden, skadar inte det.