Användningsinstruktioner Skincell Pro

Instruktioner för hur du använder Skincell Pro-serum

Instruktioner för Skincell Pro

En naturlig och säker produkt för korrigering av mol, vårtor och hudfläckar dök upp nyligen, men har redan förtjänat många folks kärlek och popularitet i Sverige. Den består endast av extrakt och extrakt av aktiva växter, på grund av vilken den har en komplex effekt på hudfelkompressionen, utan att skada frisk hud, men samtidigt eliminera orsakerna till att bristen uppträder.

Serumindikationer

Det rekommenderas att använda Skincell Pro-serum när de första tecknen på hudskador som vårtor, åldersfläckar och oönskade mol uppträder. Dessa brister i huden kan förstöra utseendet allvarligt, de orsakar dessutom mycket besvär: de stör hela tiden, kliar och vid minsta skada orsakar de svår smärta och kan leda till allvarliga hälsoproblem. Om du inte börjar behandlingen sprider sig formationerna snabbt och upptar fler och fler nya områden med frisk hud. Därför, ju tidigare du börjar hantera hudproblem, desto lättare och snabbare kommer du att hantera dem.

Steg för steg bruksanvisning

Eftersom Skincell Pro är säkert kan du använda det på egen hand hemma.

  1. Öppna ett plaströr med serum och pressa ut en liten mängd.
  2. Applicera produkten på det problematiska området i huden
  3. Upprepa proceduren 2-3 gånger om dagen i 2-4 månader, beroende på sjukdomens svårighetsgrad.

Eftersom serumet är helt ofarligt kan det användas så länge som situationen kräver. Inga behandlingsavbrott krävs.

Kontraindikationer

Läkemedlet är tillverkat av naturliga och säkra ämnen, så det har nästan inga kontraindikationer. Även barn från 2 år och äldre kan använda det för att korrigera mol, vårtor och hudfläckar. Det påverkar inte förloppet av andra akuta och kroniska sjukdomar.

Som med alla naturläkemedel kan i sällsynta fall individuell intolerans mot någon del av läkemedlet förekomma. I det här fallet bör du sluta använda läkemedlet och använda antiallergiprodukter.